Siirry pääsisältöön

Virtuaalijohtaminen ei muuta mitään

Paras kysymys teknologisen kehityksen myötä lienee se, että muuttaako uusi tekniikka ja uudet kommunikointitavat johtamista. Paras vastaus lienee se, että, "Ei muuta, miksi muuttaisi?".

Tulevaisuuden työskentelyä ja organisaatioita yhdistävät toimipisteiden hajanaisuus, työn liikkuvuus, osaamisen kehittyminen ja hiotut ja kustannustehokkaat interaktiiviset itsepalveluprosessit. Ihmiset muodostavat tulevaisuuden toimintaympäristössä yhden suurimmista tase-eristä. Viestinnän merkitys korostuu entisestään.

Jos toimintamallit ja työkalut kyetään pitämään yksinkertaisina, johtamisen maailma ja johtamisympäristö muuttuvat itseasiassa helpommaksi ja pienemmäksi, kuin aikaisemmin.

Johtamisen kannalta, virtuaalisessakin johtajuudessa, kuva ja ääni ovat edelleen avainasemassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.