Siirry pääsisältöön

Valitse alaiset huolella

George C. Marshall ja Alfred P Sloan Jr. noudattivat ihmisten valinnassa ja ihmisiä koskevissa päätöksissä seuraavia hyviä periaatteita:

1. Jos sijoitan jonkun johonkin tehtävään, eikä hän onnistu siinä, olen tehnyt virheen.
2. Johtajien velvollisuutena on varmistaa, että organisaation vastuuhenkilöt toimivat tuloksellisesti.
3. Ihmisiä koskevat päätökset ratkaisevat organisaation suorituskyvyn, joten ne ovat tärkeimpiä päätöksiä.
4. Älä anna tulokkaille merkittäviä tehtäviä, jotta et kasvata riskejä, ennenkuin tunnet heidän tapansa ja toiminnan.

Sotilailla on oikeus pätevään johtoon. Sijoita tulokas aina aluksi tehtävään, jonka odotukset tunnetaan ja jossa on apua tarvittaessa tarjolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.