Siirry pääsisältöön

Valitse alaiset huolella

George C. Marshall ja Alfred P Sloan Jr. noudattivat ihmisten valinnassa ja ihmisiä koskevissa päätöksissä seuraavia hyviä periaatteita:

1. Jos sijoitan jonkun johonkin tehtävään, eikä hän onnistu siinä, olen tehnyt virheen.
2. Johtajien velvollisuutena on varmistaa, että organisaation vastuuhenkilöt toimivat tuloksellisesti.
3. Ihmisiä koskevat päätökset ratkaisevat organisaation suorituskyvyn, joten ne ovat tärkeimpiä päätöksiä.
4. Älä anna tulokkaille merkittäviä tehtäviä, jotta et kasvata riskejä, ennenkuin tunnet heidän tapansa ja toiminnan.

Sotilailla on oikeus pätevään johtoon. Sijoita tulokas aina aluksi tehtävään, jonka odotukset tunnetaan ja jossa on apua tarvittaessa tarjolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.