Siirry pääsisältöön

Rakenna piirisi vauhdilla : G+

Seuraava steppi Google+ -käytössä onkin sitten kiinnostavien ihmisten kaivaminen massasta. Varaa tähän muutama päivä, älä kiirehdi. Toisaalta, piirejä voi muokata niin helposti, että vauhdista ei oikeastaan ole haittaakaan.

Voit aloittaa esimerkiksi FindPeopleOnPlus.com tai group.as -sivustoilta, joista on hyvä hakea ihmisiä oman kiinnostuksesi kohteiden mukaan. Seuraava mielenkiintoinen ja järkevä vaihe voisi olla se, että klikkaa näiden ihmisten piirejä ja katsot ketä he seurailevat, ketä heidän piireissään pyörii.
Voit hengailla kuuluisuuksien tai tavisten kanssa, ihan miten haluat. Kunhan hengailet :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.