Siirry pääsisältöön

Järjestele piirit kuntoon : G+

Luo Google+ -palveluusi uusia ympyröitä, joiden avulla järjestelet piireissäsi olevat ihmiset siten, että löydät kiinnostavimmat tapaukset helposti ja nopeasti. Löydät omat piirisi täältä. Yleensä ensimmäinen asia on piirien uudelleennimeäminen. Nimeämisessä kannattaa olla käytännönläheinen. Eli jos haluat esimerkiksi seurata omalla alueellasi asuvia ihmisiä, voit antaa piirille nimeksi vaikka Haukiputaa.
Piirien nimeäminen ja niiden sisältö on täysin riippuvainen omista kiinnostuksesi kohteista. Piirit kannattaa kuitenkin järjestää, mieluummin aiemmin, kuin vasta sitten, sillä myöhäisemmässä vaiheessa kymmenien, satojen tai tuhansien ihmisten järjestäminen on silkkaa tuskaa.
Jos sinulla on ongelmia piiriesi kanssa, pyydä apua joltain, vaikkapa minulta:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.