Siirry pääsisältöön

Jakaminen on välittämistä : G+

Jakaminen on välittämistä! Yksi Google+ -palvelun parhaimmista piirteistä on sisällön jakaminen, siis toisten lähettämän sisällön jakaminen. Viestivirrasta, jokaisen viestin alta, löytyy Jaa -painike, jonka avulla voit välittää viestin omille piireillesi.

Jos joku piireissäsi oleva jakaa jotain sinulle, jonka sinä välität eteenpäin omille piireillesi - on vähintäänkin kohteliasta, eli siis todella suositeltavaa antaa krediittiä sille, kuka sisällön alkuperäisesti jakoi. Käytännössä tämä siis tarkoittaa sitä, että kun Jaakko jakoi kuvan Pirkko-Liisalle, joka jakoi sen Jokiselle, jonka sinä jaoit edelleen sählykavereillesi, muista kirjoittaa +Jaakko johonkin kohtaan viestiäsi.

Se nyt vaan on kohteliasta ja kivaa sanoa Kiitos, aina välillä:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.