Siirry pääsisältöön

Aloita jo eilen : G+

Aloita Google+ jo eilen. Palvelun käyttöön, tai käytön aloittamiseen on monia hyviä syitä. Yksi parhaimmista syistä on kuitenkin se, että Google+ on turvallinen. Palvelu on nopea, käytännöllinen, ja äärimmäisen koukuttava...mitä tahansa kaipaatkin, löydät sen nopeimmin Google+ -rinkien kautta.

Niin, unohdinko kertoa, että Google+ on jotain uutta ja hieman erilaista. Entä kerroinko, että voit edelleenkin käyttää Facebook -tiliäsi kuten aiemmin, mutta laajentaa piirejäsi Googlen avulla?

Niin, ja jos haluat minut rinkeihisi hae minut ja lisää!

Google+ -ohjeet käännetty osoitteesta:
http://www.chrisbrogan.com/startplus/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.