Siirry pääsisältöön

Aloita jo eilen : G+

Aloita Google+ jo eilen. Palvelun käyttöön, tai käytön aloittamiseen on monia hyviä syitä. Yksi parhaimmista syistä on kuitenkin se, että Google+ on turvallinen. Palvelu on nopea, käytännöllinen, ja äärimmäisen koukuttava...mitä tahansa kaipaatkin, löydät sen nopeimmin Google+ -rinkien kautta.

Niin, unohdinko kertoa, että Google+ on jotain uutta ja hieman erilaista. Entä kerroinko, että voit edelleenkin käyttää Facebook -tiliäsi kuten aiemmin, mutta laajentaa piirejäsi Googlen avulla?

Niin, ja jos haluat minut rinkeihisi hae minut ja lisää!

Google+ -ohjeet käännetty osoitteesta:
http://www.chrisbrogan.com/startplus/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.