Siirry pääsisältöön

Hengailua : G+

Koska olet viimeiksi vain hengaillut? Google+ hangout, eli hengailu on reaaliaikaista video tsillausta hyvässä, tai huonossa seurassa. Hyvässä seurassa hengailu on hauskaa, huonossa, no, piireijä voi aina vaihdella, ja se on jopa suositeltavaakin.

Google+ hengailuiden viimeisten päivitysten myötä hengailu ei rajoitu enää vain ääneen, tsättiin ja videokuvaan, vaan näiden lisäski hengailuissa voi jakaa oman koneensa näytön tai Google Docs -palvelussa olevat dokumentit.

Voit vain kuvitella mitä kaikkea Google+ hengailuissa voi tehdä - ja voit tehdä juuri sitä ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.