Siirry pääsisältöön

Mikään ei ole kuin ennen

Kun kasvat isoksi, sinulle kerrotaan, että maailma on sellainen kuin se on. Sinulle kerrotaan, että sinun elämäsi tehtävä on elää elämääsi ilman, että törmäilet liiaksi, elää mukavaa perhe-elämää, pitää hauskaa ja säästää hieman...

Elämäsi on rajallista. Sinun elämäsi  määritelmän ovat luoneet ihmiset, jotka eivät oikeasti ole yhtään sinua viisaampia.Sinä voit muuttaa elämäsi määritelmän, sinä voit vaikuttaa elämääsi, voit rakentaa omia juttujasi, joita muut voivat käyttää omassa elämässään.

Kun opit tämän, mikään ei ole kuin ennen.

- Steve Jobs -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.