Siirry pääsisältöön

Riskienhallinta laadun työkaluna

Riskienhallinnalla tarkoitetaan projektille epäsuotuisien tapahtumien ennakointia, riskitekijöiden tunnistamista, vaikutusten arviointia, sekä ehkäisevien ja korjaavien toimenpiteiden suunnittelua ja toimeenpanoa projektin onnistumisen varmistamiseksi.

Riskienhallinnan prosessissa: Listataan, luokitellaan ja kuvataan tunnistetut riskitAnalysoidaan toteutumisen todennäköisyys ja vaikutuksen suuruus, sekä tunnistetaan projektin kriittiset osa-alueet ja valitaan soveltuvimmat menetelmät riskien todennäköisyyden pienentämiseen, siirtämiseen ja kantamiseen.

Prosessissa suunnitellaan lisäksi riskienhallinnan toimenpiteet, ajankohdat, niiden vastuut ja kustannukset.

Riskienhallinta on systemaattista laadunvarmistusta, jossa hyödynnetään kaikkia mahdollisia näkökulmia, asiantuntijoita, kokemuksia ja tietoa, sekä dokumentoidaan nämä tulevaa tekemistä varten.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.