Siirry pääsisältöön

Päättäminen on tärkein tehtävä

Projekti suunnitellaan yleensä kolmessa vaiheessa.

  1. Esiselvitys- ja asettamisvaiheessa luodaan puitteet ja varmistetaan projektin toteuttamiskelpoisuus.
  2. Projektin suunnitteluvaiheessa simuloidaan toteutusta ja tehdään projektin suunnittelu niin aikataulun, laajuuden kuin budjetin ja resurssienkin osilta. Suunnittelussa määritellään tavoite asiakkaan näkökulmaa painottaen.
  3. Projektin toteutusvaiheessa projektiin sovelletaan muutoshallintaa ja suunnittelua tarkennetaan toteutuksen edetessä.

Projektisuunnittelu on laadun- ja riskienhallintaa, sekä viestintää.
Projektin päättäminen on projektin tärkein tehtävä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.