Siirry pääsisältöön

6 pikku jippoa optimistiksi

Jotkut ihmiset katsovat maailmaa ikiomien optimistilasiensa lävitse. Nämä ihmiset jaksavat useimmiten nähdä asioissa aina positiivisia vivahteita, olipa tilanne mikä vain. Toiset meistä katsovat maailmaansa pessimistisemmin, ja he löytävät aurinkoisinakin päivinä taivaalta pilviä.

On tunnustettu tosiasia, että optimistit ovat aina pessimistejä menestyksekkäämpiä, joka nostaakin keskeisimmäksi kysymykseksi sen, miten asennetta voisi muuttaa positiivisemmaksi? Ja vastaus on? Muuta sanoja, joita käytät päivittäin kuvaamaan kokemuksia.

Tässä muutama nopea ja yksinkertainen kikka, joilla voit muuttaa asennettasi.  1. Älä käytä negatiivisia fraaseja, kuten "En voi," "Mahdotonta," tai "Ei onnistu." Nämä ilmaisut ohjaavat aivot suoraan negatiivisiin lopputuloksiin. Sen myös saat. Oikeasti. 
  2. Kun sinulta kysytään, "Miten jaksat?" Vastaa "Loistavasti! tai "Mahtavasti!" tai maltillisemmin, "Minulla menee hyvin" sen sijaan, että vastaisit "Ihan Ok," tai "siinähän se." Positiivinen tunne luo positiivista tunnetta. 
  3. Älä valita... asioista, joihin et voi mitenkään vaikuttaa, kuten talouden tilanne, yrityksen tilanne tai vaikkapa asiakkaasi tilanne. Puhu vähemmän näistä ja enemmän niistä mihin voit vaikuttaa. 
  4. Lopeta purnaaminen...omista asioistasi tai sairauksistasi, tai kavereiden ongelmista, sillä mitä hyötyä siitä on, että valitat. Omalla valituksellasi sinä masennat myös kaikkia muita ympärilläsi. Lopeta:) 
  5. Korvaa neutraalit sanat... käytä tunteikkaita ilmaisuita harkiten, sen sijaan, että sanoisit, "olen raivostunut" voit sanoa "minua harmittaa hieman" tai paremminkin "nyt minulla on todellinen haaste". Vitsi, vitsi…mutta vältä vihaa ja raivoa, ne kun eivät rakenna mitään. 
  6. Lopeta kiroilu ja törkeä kielenkäyttö...sanavarastostasi. Huono kielenkäyttö on merkki laiskasta mielestä, jolloin nokkeluudet ovat usein ulottumattomissasi. Huono kielenkäyttö on myös merkki huonosta kotikasvatuksesta, joten jätä tarpeettomat voimasanat kotiseinien sisäpuolelle.


Säännöt 1:stä 4:ään tulee Jeff Kelleriltä kirjan Attitude Is Everything kirjoittajalta. Sääntö 5 on Tony Robbinsin ja 6 sääntö tulee äidiltäni. Suomennoksen muokkaus on omaa käsialaani.

- By Geoffrey James / Inc.com -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.