Siirry pääsisältöön

6 pikku jippoa optimistiksi

Jotkut ihmiset katsovat maailmaa ikiomien optimistilasiensa lävitse. Nämä ihmiset jaksavat useimmiten nähdä asioissa aina positiivisia vivahteita, olipa tilanne mikä vain. Toiset meistä katsovat maailmaansa pessimistisemmin, ja he löytävät aurinkoisinakin päivinä taivaalta pilviä.

On tunnustettu tosiasia, että optimistit ovat aina pessimistejä menestyksekkäämpiä, joka nostaakin keskeisimmäksi kysymykseksi sen, miten asennetta voisi muuttaa positiivisemmaksi? Ja vastaus on? Muuta sanoja, joita käytät päivittäin kuvaamaan kokemuksia.

Tässä muutama nopea ja yksinkertainen kikka, joilla voit muuttaa asennettasi.  1. Älä käytä negatiivisia fraaseja, kuten "En voi," "Mahdotonta," tai "Ei onnistu." Nämä ilmaisut ohjaavat aivot suoraan negatiivisiin lopputuloksiin. Sen myös saat. Oikeasti. 
  2. Kun sinulta kysytään, "Miten jaksat?" Vastaa "Loistavasti! tai "Mahtavasti!" tai maltillisemmin, "Minulla menee hyvin" sen sijaan, että vastaisit "Ihan Ok," tai "siinähän se." Positiivinen tunne luo positiivista tunnetta. 
  3. Älä valita... asioista, joihin et voi mitenkään vaikuttaa, kuten talouden tilanne, yrityksen tilanne tai vaikkapa asiakkaasi tilanne. Puhu vähemmän näistä ja enemmän niistä mihin voit vaikuttaa. 
  4. Lopeta purnaaminen...omista asioistasi tai sairauksistasi, tai kavereiden ongelmista, sillä mitä hyötyä siitä on, että valitat. Omalla valituksellasi sinä masennat myös kaikkia muita ympärilläsi. Lopeta:) 
  5. Korvaa neutraalit sanat... käytä tunteikkaita ilmaisuita harkiten, sen sijaan, että sanoisit, "olen raivostunut" voit sanoa "minua harmittaa hieman" tai paremminkin "nyt minulla on todellinen haaste". Vitsi, vitsi…mutta vältä vihaa ja raivoa, ne kun eivät rakenna mitään. 
  6. Lopeta kiroilu ja törkeä kielenkäyttö...sanavarastostasi. Huono kielenkäyttö on merkki laiskasta mielestä, jolloin nokkeluudet ovat usein ulottumattomissasi. Huono kielenkäyttö on myös merkki huonosta kotikasvatuksesta, joten jätä tarpeettomat voimasanat kotiseinien sisäpuolelle.


Säännöt 1:stä 4:ään tulee Jeff Kelleriltä kirjan Attitude Is Everything kirjoittajalta. Sääntö 5 on Tony Robbinsin ja 6 sääntö tulee äidiltäni. Suomennoksen muokkaus on omaa käsialaani.

- By Geoffrey James / Inc.com -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.