Siirry pääsisältöön

Tietosuojalle on tilausta


Tietosuoja ja tietosuojan tarve on läsnä hyvin laajasti yrityksen toiminnoissa. Tietosuojan hallinnointi edellyttää, että tunnetaan ketkä käsittelevät tietoja tai vaikuttavat tietojen käsittelyyn, missä prosesseissa tietoja käsitellään ja missä tietoja varastoidaan.

Palveluiden toteuttamisen kokonaisuudessa voi palvelun tuotannossa olla mukana useita osapuolia, tietoja siirretään ja luovutetaan osapuolten välillä, jolloin on tärkeätä tuntea käytännöt ja yhteydet, joissa tietoja siirretään, jotta näiden lainmukaisuus voidaan varmistaa.

Tietosuojan alaisia asiakastietoja voidaan hyödyntää useissa liiketoiminnalle keskeisissä operatiivisissa toiminnoissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.