Siirry pääsisältöön

Mistä tiedot on hankittu


Toimeksiantaja vastaa toimeksisaajan henkilötietojen käsittelystä kuten omasta toiminnastaan.

Markkinointilupia pyydettäessä on huomioitava tilanteet, joissa suostumuksia ja kieltoja lopulta hyödynnetään ja mihin tiedot tallennetaan. Yrityksen on tärkeää määritellä selkeästi milloin on kysymys suoramarkkinoinnista ja milloin muusta viestinnästä. Yleistäen voitaisiin todeta, että suoramarkkinoinnissa tulee selkeästi ilmi sen kaupallinen tarkoitus.

Markkinointiviesteistä on käytävä ilmi kenen lukuun markkinoidaan ja mistä rekisteristä tiedot on hankittu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.