Siirry pääsisältöön

Viestintä on palvelua


Palveluiden tunnistamiskäytännöt aikaansaavat tietosuojan mukaisia velvotteita niitä tarjoaville yrityksille. Useimmiten sekä yksityis- että yritysasiakkaan tunnistaminen toteutetaan yksilöinnin ja todentamisen avulla, jolloin käsitellään henkilötietosuojalain ja yksityisyyden suojan alaista informaatiota.

Sähköisessä viestinnässä voidaan hyödyntää laaja-alaisesti integraatiopalveluita, joiden avulla palveluita voidaan tuottaa hajautetusti ja ylläpitää keskitetysti tai yhtälailla hajautetusti. Useimmiten palvelukokonaisuus esitetään asiakkaille yhtenäisenä palveluna riippumatta sen tuotanto- ja ylläpitotavoista.

Sähköinen suoramarkkinointi on usein osa laajempaa palveluliiketoimintaa ja -kanavia, joissa yritys tarjoaa tuotteita ja palveluita olemassaoleville ja potentiaalisille asiakkailleen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.