Siirry pääsisältöön

Elämäniloa

Jokaisena päivänä kun heräät, sinun kuuluisi tuntea innostusta ja iloa, koska tiedät, että päiväsi on täynnä jännittäviä ja mielenkiintoisia asioita.

Meidät on tarkoitettu nauttimaan elämästämme, ei kärsimään. Meidän kuuluu tuntea turvallisuutta ja  itseluottamusta. Olemme kuitenkin lopulta korvaamattomia, läheisillemme ja erityisesti itsellemme. On luonnollista, että elämässämme on epäonnea ja suruakin, mutta ne kuuluvat osana rikkaaseen elämään, sillä ne mahdollistavat muutoksen ja henkisen kasvun. Voimme voittaa vahingot ja vaikeudet.

Meillä on oikeus ja velvollisuus iloon meillä on oikeus ihmeelliseen ja iloiseen elämään.

- The Power, Rhonda Byrne -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.