Siirry pääsisältöön

Erilainen myyntikehys

Bob Burgin mukaan ihmisillä on luontainen stereotypia myyntimiehiä ja -naisia kohtaan. Useimmat meistä näkevät ja ajattelevat myynti-ihmisten olevan heitä, jotka puhuvat paljon, ja enemmän.

Myyminen ei itseasiassa ole niinkään puhumista, vaan enemmänkin kykyä vastata toisen odotuksiin tuottamalla hänen haluihinsa ja tarpesiinsa sopivimman ratkaisun, kuuntelemalla. Tästä syystä toisinaan introvertit ihmiset voivat osoittautua ekstroverttejä paremmiksi myyjiksi.

Seuraavan kerran kun kysyt, "miksi et pidä myymisestä ja myynnistä" ja joku vastaa sinulle, "en osaa puhua" muista Bob Burgin näkemys myynnistä. Myyminen ei edellytä puhumisen osaamista määrällisesti vaan pikemminkin tilanneherkkyyttä ja oikeata ajoitusta sekä vastata kuulemaasi asiaan.

Ethos + Pathos + Logos + Kairos

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.