Siirry pääsisältöön

Arvioinnilla tuloksiin

Jokaisen päivän päättyessä on hyvä arvioida suorituksiaan. Tulosten pitäisi joko olla osaamistasoa tukevia ja kehittäviä tai parantavia ja erinomaisia.

Tasomme määräytyy tulosten arviointihetkellä. Tuolloin meidän on mahdollista oppia tuloksistamme. Mitä rehellisempiä olemme ja mitä vähemmän keksimme tekosyitä sen enemmän me voimme tekemistämme kehittää. Joskus määrät riittävät, joskus tavoitteet ylittyvät.

Elämän kannalta on tärkeätä kuitenkin, että edistymme tekemisessämme kohtuullisen ajan kuluessa. Ja aina on asioita, joista meidän ei tarvitse tietää miten ne toimivat, kunhan ne vain toimivat. Samalla kun jotkut meistä tutkivat juuria toiset keräävät hedelmiä.

Kaikki on kiinni siitä missä päässä ja kohdassa haluamme itse olla ja miten me itseämme arvioimme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.