Siirry pääsisältöön

Arvioinnilla tuloksiin

Jokaisen päivän päättyessä on hyvä arvioida suorituksiaan. Tulosten pitäisi joko olla osaamistasoa tukevia ja kehittäviä tai parantavia ja erinomaisia.

Tasomme määräytyy tulosten arviointihetkellä. Tuolloin meidän on mahdollista oppia tuloksistamme. Mitä rehellisempiä olemme ja mitä vähemmän keksimme tekosyitä sen enemmän me voimme tekemistämme kehittää. Joskus määrät riittävät, joskus tavoitteet ylittyvät.

Elämän kannalta on tärkeätä kuitenkin, että edistymme tekemisessämme kohtuullisen ajan kuluessa. Ja aina on asioita, joista meidän ei tarvitse tietää miten ne toimivat, kunhan ne vain toimivat. Samalla kun jotkut meistä tutkivat juuria toiset keräävät hedelmiä.

Kaikki on kiinni siitä missä päässä ja kohdassa haluamme itse olla ja miten me itseämme arvioimme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.