Siirry pääsisältöön

Hinta ei ole ongelma

Viestintä on avain myyntimenestykseen. Huolehdi, että tuotteen ja palvelun viestintä keskittyy aina sen tuottamaan arvoon, pidä huolta, että viestit kohdistuvat haluihin ja hyötyihin.

Tarkista verkkosivujen ja esitteiden sisältö, harjoittele ja kertaa hissipuhetta, varmista, että kaikki viestintä tukee ja välittää tuotteen arvoa sen myymiseksi. Ylitä odotukset. Tee enemmän, kuin asiakkaasi odottavat. Visioi etukäteen mitä arvolupauksen ylittäminen saa aikaan asiakkaissa, ja toteuta visio. Älä koskaan unohda uusia ostajaehdokkaita, prospekteja.

Jos ihmisille voi tuottaa arvoa ja elämyksiä heistä tulee asiakkaiden sijasta markkinoinnin sanansaattajia, referenssejä. Muista, jos keskityt ainutkertaisen arvon tuottamiseen, hinta ei ole koskaan ongelmana.

- John Assaraf -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.