Siirry pääsisältöön

Menestyksen suunnitteleminen

Kun sinulla on visio, jonka haluat toteuttaa, suunnittele sen toteuttaminen lopputuloksesta taaksepäin. Kuvittele miltä lopputulos näyttää ja tuntuu. Tulevan menestyksen suunnittelemisen voi aloittaa ajattelun aktivoinnilla:

1. Määritä pitkän aikavälin visio, kirjoita liiketoiminnan päätavoite auki.

- Tarkoituksena voi olla liiketoiminnan myyminen, tai vaikkapa sen pyörittäminen täältä ikuisuuteen.

2. Määrittele ja luo mittaristo, milloin tavoite on saavutettavissa, millä mittareilla etenemistä seurataan.

- Mittareina voi olla asiakasmäärä, liikevaihto, tai määräaikana asiakkaille myytävät tuotteet ja palvelut.

Avainasia ei ole liiketoiminnan unelmointi menestymisen hetkellä, vaan painotus pitää olla unelman purkamisessa toteutuskelpoisiksi palasiksi, etapeiksi.

- Dave Lavinsky -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.