Siirry pääsisältöön

Pienin askelin menestykseen

Ajatuksilla on ihmeellinen voima, ne auttavat saavuttamaan paremman tulevaisuuden, kuin itsestään.

Sinnikkyys ja pitkäjänteisyys siinä mitä tekee, saavat osittain tämän aikaan, sillä kun yrittää rohkeasti, tuntuu kuin koko maailmankaikkeus yrittäisi kansasi. Sekä työhön, että erityisesti muihin ihmisiin kannattaa aina suhtautua myönteisesti, sillä matkalla menestykseen ystäviä on paljon, mutta matkalla alaspäin, heitä on vain muutama.

Menestys kannattaa määritellä sen näköiseksi, kuin se sinusta on. Menestystä kohti kannattaa edetä pienin, mutta määrätietoisin askelin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.