Siirry pääsisältöön

Visiot ymmärrettäviksi

Ihmiset päätyvät usein organisaatioihin, jotka tarjoavat heille suojan ja tekevät heidän elämästään helpompaa. Ihmiset hakevat yhteenkuuluvuutta, eli he haluavat kuulua johonkin ryhmään, tiimeihin.

Tiimiin kuuluminen antaa mahdollisuuden tuntea tekemisen tarkoituksellisuutta ja toisaalta se tarjoaa kokemuksen yhteenkuulumisesta jonkin itseä isomman kanssa. Yleensä ihmiset suorituvat tehtävistään paljon paremmin ryhmän osana, kuin itsekseen, yksilöt vastaavat ryhmän odotuksiin. Tiimit tuovat usein yksilöiden parhaimmat suoritukset yhteiseen käyttöön yhteisön eduksi. Samoihin suoritustasoihin päästään hyvin harvoin yksin toimittaessa.

Kun yhteisö hitsautuu yhteen ja ryhmästä tulee enemmän kuin yksiöidensä summa, voi tapahtua ihmeellisiä asioita. Ihmiset, jotka jakavat yhteisen päämäärän ja suunnan pääsevät todennäköisesti maaliin nopeammin ja helpommin kuin kukaan voisi kuvitella. Tiimien velvollisuutena on auttaa toinen toistaan, tukien ja rohkaisten saavuttamaan yhteisen tavoitteen, tiiminä.

Johtajan velvolliisuutena on luoda visio ja kertoa siitä muille siten, että he ymmärtävät sen.

- Darren Hardy -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.