Siirry pääsisältöön

Menestys on tiimityötä

Tämä harjoitus ei ole sellaisenaan itseisarvoista, mutta voi auttaa menestyksen mahdollistamisessa ja varmistamisessa. Tee menestyssuunnitelma lopusta-alkuun -suunnitteluna.

 1. Pura menestyminen avainaluella ajatusleikkinä vastaamalla näihin kysymyksiin, niinkuin olisit määräpäivässä.

- Markkinointi: mitkä markkinoinnin keinot mahdollistivat onnistumisen?
- Tyytyväisyys: miten nykyinen asiakastyytyväisyys saavutettiin?
- Verkostot: minkälaisia kumppanuuksia matkalla tarvittiin?
- Kehitys: mitä tarvittiin nykyisten tuotteiden luomiseksi?
- Ihmiset: ketä onnistumista oli tekemässä, miksi?

2. Luo toimintasuunnitelmasi runko näiden yo. vastausten pohjalta. Jos suoramarkkinointi mahdollisti menestymisen, ohjaa markkinointia sinnepäin, jos Jokinen avasi ovia, palkitse häntä, jos palvelu ratkaisi tyytyväisyyden, prosessoi se jne... 

Kun toimintasuunnitelman runko on valmiina, se voidaan viestiä, sitä voidaan tarkentaa, ja se voidaan toteuttaa  annetuilla työkaluilla, tiimityönä.

Dave Lavinsky -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.