Siirry pääsisältöön

Gmailin suuri salaisuus

The Best Secret Gmail Feature Is Hiding In Plain Sight, Jesus Diaz ~

Gmail-sähköpostin yksi parhaimmista "salaisuuksista" on aivan silmiemme edessä. Google-mailissa on yksi piirre, jota on aivan pakko osata käyttää. Ihan oikeasti. Pakko. Tämä liittyy siihen, että koko viestiketjun liittäminen vastauksiisi on aivan järjetöntä, koska ketju voi olla pitkä, kuin nälkävuosi.

On paljon järkevämpää liittää vastausviestiin ainoastaa se osuus tekstistä, johon vastaus liittyy. Tee seuraavasti:1. Valitse Gmail-viestistä, johon olet vastaamassa, se osa tekstiä, johon vastaat ja klikkaa Vastaa.


2. Boom! Vastauksessasi on vain valitsemasi teksti. Lähetä vastauksesi kun olet valmis
Tiedän, että tämä on tavallinen piirre kaikissa sähköpostiohjelmissa, mutta useimmat eivät tiedä, että tämä löytyy myös Gmail-sähköpostista. Löysin tämän ominaisuuden vahingossa kauan aikaa sitten, mutta tajusin tänään, että useimmat ihmiset eivät tiedä tämän olemassa olosta.

Ota omaan käyttöösi, ole hyvä. Käytä ja jaa tätä eteenpäin ja iloitse mailikavereidesi kera, jotka aivan takuulla ovat kiitollisia tämäköistä vastauksistasi. [JGC via Twitter].

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.