Siirry pääsisältöön

Gmailin suuri salaisuus

The Best Secret Gmail Feature Is Hiding In Plain Sight, Jesus Diaz ~

Gmail-sähköpostin yksi parhaimmista "salaisuuksista" on aivan silmiemme edessä. Google-mailissa on yksi piirre, jota on aivan pakko osata käyttää. Ihan oikeasti. Pakko. Tämä liittyy siihen, että koko viestiketjun liittäminen vastauksiisi on aivan järjetöntä, koska ketju voi olla pitkä, kuin nälkävuosi.

On paljon järkevämpää liittää vastausviestiin ainoastaa se osuus tekstistä, johon vastaus liittyy. Tee seuraavasti:1. Valitse Gmail-viestistä, johon olet vastaamassa, se osa tekstiä, johon vastaat ja klikkaa Vastaa.


2. Boom! Vastauksessasi on vain valitsemasi teksti. Lähetä vastauksesi kun olet valmis
Tiedän, että tämä on tavallinen piirre kaikissa sähköpostiohjelmissa, mutta useimmat eivät tiedä, että tämä löytyy myös Gmail-sähköpostista. Löysin tämän ominaisuuden vahingossa kauan aikaa sitten, mutta tajusin tänään, että useimmat ihmiset eivät tiedä tämän olemassa olosta.

Ota omaan käyttöösi, ole hyvä. Käytä ja jaa tätä eteenpäin ja iloitse mailikavereidesi kera, jotka aivan takuulla ovat kiitollisia tämäköistä vastauksistasi. [JGC via Twitter].

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.