Siirry pääsisältöön

Menestyksen kaava

Kaikkein yleisimpänä pitämämme kaava menestymiseen on murrettu. Maalaisjärjen mukaan mitä enemmän  teemme töitä sen menestyneempiä meistä tulee, ja jos menestymme paremmin sen onnellisempia meistä tulee.
IMG_9523

"Jos vain löytäisimme hyvän työpaikan, saisimme seuraavana ylennyksen, laihtuisimme viisi kiloa, onnellisuus tulisi näiden mukana."

Mutta viimeaikaiset tutkimukset positiivisen psykologian saralla osoittavat, että kaava toimiikin toisinpäin: Onnellisuus ruokkii menestymistä, eikä toisinpäin.Kun olemme positiivisia, aivoistamme tulee aktiivisempia, luovempia, motivoituneempia, energisempiä, kyvykkäämpiä ja tuottavampia tehdessämme töitämme. Tämä ei ole mitään tyhjänpäiväistä uskottelua. Tämä löydös on lopputulosta useammasta psykologian, aivotieteen ja johtamisen tutkimuksista ja se näkyy eri organisaatioiden tuloksessa ympäri maailman.

Shawn Achor on voittanut yli toistakymmentä tunnettua opettamisen palkintoa Harvardin Yliopistosta, jossa hän luennoi positiivisesta psykologiasta, joka on yksi kaikkein suosituimmista Harvardin kursseista. Hän on myös toimitusjohtajana Good Think Inc.-yrityksessä, joka on Cambridgessä sijaitseva konsulttiyhtiö, joka tutkii positiivisuuden poikkeamia — ihmisiä, jotka ovat huomattavasti keskivertoa menestyksekkäämpiä — ymmärtääkseen ihmisen potentiaalin, menestymisen ja onnellisuuden suhdetta toisiinsa.

Hänen 12-vuotisen tutkimuksensa ja Harvard-kokemuksiensa pohjalta, hän voi selkeästi ja huumorilla höystäen kuvailla organisaatioille miten onnellisuuden ja tarkoituksenmukaisuuden tunteiden määrää voidaan  kasvattaa ja siten kasvattaa yritysten kannattavuutta samalla luoden positiivisia muutoksia, jotka edesauttavat vielä menestyksekkäämpien saavutusten luomisessa. Shawn on lisäksi The Happiness Advantage -kirjan kirjoittaja.

THINK POSITIVE AND ENGAGE YOUR BRAIN, Innovation Feeder ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.