Siirry pääsisältöön

Valmenna sinäkin tiimiäsi

Sinun on valmennettava joukkueesi tarjoamaan parasta osaamistaan. Toisinaan sinulla on tähtijoukkue, eli sellainen jengi, joka rikkoo ennätyksiä ja ylittää kaikkien odotukset—jopa omansa.

Screen Shot 2012-09-13 at 8.24.24 PM

Toisinaan sinulla on joukkue, jolla on hieman tarvitsemaasi vähemmän osaamista, ja joskus sinulla on tiimi, joka on hieman keskitasoa parempi. Sinun hommasi on valmentaa joukkueesi tuomaan esille sen paras osaaminen.


Heidän Parhaansa On Heidän Parhaansa

On erittäin tärkeätä muistaa, että haluat saada jokaisesta myyjästäsi irti heidän parhaimpansa. Jotkut heistä saavat toisia enemmän aikaiseksi, ja sinun on tästä huolimatta jaksettava työntää heitä eteenpäin saadaksesi heistä heidän oman parhaimpansa esille. He ovat parempia kuin useimmat, vaikka he ottaisivatkin iisimmin, jotta heille ei tulisi hiki hommissaan.

Toisilla on vähemmän luontaista lahjakkuutta, mutta he voivat tehdä töitä hullun lailla saadakseen numeronsa kuntoon. Heitä ei saa työntää; he tarvitsevat apua oppiakseen sekä taitoja että tilannetajua. Sinä valmennat kaikkia yksilöitä heidän omaan parhaaseen suoritukseensa samalla muistaen, että heidän paras suorituksensa ei ole sama kuin jonkun toisen myyjän paras suoritus.

Tuo Paras Osaaminen Näkyviin

Vuosineljännes toisensa jälkeen, vuosi vuoden perään sekä sinun että tiimisi on tuotava paras osaamisensa pelikentälle. Joinakin vuosina saatatte rikkoa ennätyksiä koska tiimisi pystyy siihen. Toisina vuosina ennätykset jäävät haaveeksi, ja silti voit tuoda silloisen joukkueesi parhaan osaamisen näkyviin.

Sinulla voi olla vuosia, jolloin alisuorittajiesi ryhmä epäonnistuu ennätysten rikkomisessa, mutta tekee silti kaikkensa, jolloin heistä tulee kaikkien aikojen paras myyntitiimisi tästä huolimatta, samalla ylittäen muiden odotuksia.

Tämä juttuni ei liity heikomman menestyksen tai tai epäonnistuneiden neljännesten tekosyihin (tai taivas varjele, vuosien). Yritänä kertoa perustavaa laatua olevasta ideasta, jossa sinä näet itsesi valmentajana valmentamassa kaikkia pelaajiasi antamaan parhaan osaamisensa, jolloin sinäkin voit antaa parasta osaamistasi, jolloin te kaikki voitte tehdä oman parhaimpanne.

Tämä on oikeasti sinun hommasi myynnin vetäjänä ja valmentajana. Ja jos saat näin paljon aikaan, hommat onnistuvat paljon paremmin, kuin odotit.

Kysymyksiä; Miten valmennat jokaista yksilöä antamaan heidän parhaansa käyttöösi? Miten annat jokaiselle myyjällesi sen mitä he tarvitsevat tehdäkseen parhaimpansa? Miten yhden myyjän valmentaminen voi auttaa sinua antamaan omaa parastasi johtajavalmentajana? Voitko antaa omaa parastasi vaikka osa tiimisi jäsenistä ei näin tekisikään? Miten saat heidä ymmärtämään heidän roolinsa joukkueessasi?

Coach Your Salespeople to Be Their Best (A Note to the Sales Manager), Anthony S. Iannarino ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.