Siirry pääsisältöön

Ajattele minua ensin

Jos jotain ilmenee tai tulee eteen, jossa voin ja osaan auttaa, ajattele minua ensin.

Kun ajattelet tätä hieman tarkemmin, on itsestään selvää, että tämä pitäisi löytyä kaikkien ihmisten kanssa tekemisissä olevien sanavarastosta ensimmäisenä. Kalkkiviivoillahan kaikessa brandimarkkinoinnissa ja myynnissä on kyse siitä, miten erotat itsesi massasta - oletko omalla osaamisalueellasi, hoidatko hommasi hyvin ja tuletko ihmisten mieleen, kun aihealuetta sivutaan.

Tämän päivän maailmassa ei pelkästään riitä se, että annetaan lupauksia luvatusta maasta ja omasta halusta auttaa. Tärkeintä on se, että sinä tai yrityksesi on ensimmäisenä potentiaalisten asiakkaidesi mielessä, ja annetut lupaukset lunastetaan konkreettisesti.

Ajattele minua ensin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.