Siirry pääsisältöön

Ajattele minua ensin

Jos jotain ilmenee tai tulee eteen, jossa voin ja osaan auttaa, ajattele minua ensin.

Kun ajattelet tätä hieman tarkemmin, on itsestään selvää, että tämä pitäisi löytyä kaikkien ihmisten kanssa tekemisissä olevien sanavarastosta ensimmäisenä. Kalkkiviivoillahan kaikessa brandimarkkinoinnissa ja myynnissä on kyse siitä, miten erotat itsesi massasta - oletko omalla osaamisalueellasi, hoidatko hommasi hyvin ja tuletko ihmisten mieleen, kun aihealuetta sivutaan.

Tämän päivän maailmassa ei pelkästään riitä se, että annetaan lupauksia luvatusta maasta ja omasta halusta auttaa. Tärkeintä on se, että sinä tai yrityksesi on ensimmäisenä potentiaalisten asiakkaidesi mielessä, ja annetut lupaukset lunastetaan konkreettisesti.

Ajattele minua ensin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.