Siirry pääsisältöön

Intohimona LinkedIn #2

Jatketaan siitä mihin Intohimona LinkedIn #1 lopetti, eli mikä omasta mielestäni on toiseksi tärkein asia Haydn Shaughnessyn listaamista kolmesta LinkedIn'n hyödyistä on mahdollisuus uusien suhteiden luomiseen ja vanhojen suhteiden vahvistamiseen virtuaalisesti.

Hän on enemmän kuin vakuuttunut siitä, että tulevaisuudessa pienistäkin voimaannuttavista teoista ja työkaluista on hyötyä erityisesti niille, joilla on epävarmuus omasta työpaikastaan ja sen jatkuvuudesta. Tämän lisäksi meidän kaikkien kannattaa ottaa pieniä askelia, joilla voikin olla suuri merkitys myöhemmin, nykytyömme ulkopuolisten suhteiden rakentamisessa.

#3.  Kerro selvästi oma arvosi, ja mitä hyötyä sinusta on.
Miksi olet oikeastaan töissä, mitä hyötyä sinusta on työnantajallesi? Sinun ei tarvitse välttämättä vastata profiilissasi suoraan näihin kysymyksiin, mutta voit pitää niitä ohjenuorana sekä profiilillesi että myös muille aktiviteeteillesi LinkedIn:ssä.

Jos tarkoituksesi on vahvistaa asemaasi asiantuntijana, osallistu erilaisiin ryhmiin ja keskusteluun aktiivisesti. Jos taas et ole LinkedIn:ssä eriskoisasiantuntijana älä haaskaa aikaasi tyhmänpäiväisyyksiin. Fokusoi ihmisiin, joita haluat tavata, joiden kanssa haluat verkottua. Huolehdi, että profiilistasi käy mahdollisimman hyvin ilmi se mistä olet kiinnostunut ja toisaalta se, että mitä olet tarjoamassa, jos jotain. LinkedIn on arvokas aina, mutta erityisesti silloin jos olet jostain syystä vaihtamassa omaa fokustasi.

LinkedIn tuo voimaa verkostoon uusien suhteiden luomisen ja heikkojen suhteiden vahvistamisen kautta, verkostoa voi rakentaa tulevaisuuden takia. Tässä toinen käännös Haydn:n tiivistyksestä.


How To Empower Yourself on The New LinkedIn -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.