Siirry pääsisältöön

Ilman huolia

Yleensä 40% asioista, joista olemme huolissamme ei koskaan toteudu, 30% huolistamme ovat menneisyyttä, eikä niille voi mitään. 22% asioista ovat sellaisia, jotka eivät joko kosketa meitä tai jotka ovat mielikuvituksemme tuotteita. Vain 8% huolistamme ovat sellaisia, että meidän kannattaa huomioida niitä, mutta näihinkään ei oikeasti kannata uhrata energiaa.

Dale Carnegie ja Willis H. Carrier antavat muutaman ohjeen miten tämä hoidetaan.
  • Analysoi tilanne rehellisesti ja selvitä mikä on huonoin mahdollinen asia, joka voi tapahtua
  • Valmistaudu henkistesti huonoimpaan mahdolliseen skenaarioon, jos tunnet tarvetta
  • Tee rauhallisesti asioita, jotka vievät huonoimmasta tilanteesta kohti parempaa
  • Bingo! Voit käsitellä mitä tahansa asiaa tällä tavoin ilman huolehtimista.
Meidän on mahdollista tehdä se mitä pitää tehdä ilman huolehtimista.

- Harvey Mackay, Swim with the sharks without being eaten alive -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.