Siirry pääsisältöön

Pomoista parhaimmat

Parhaimmat pomot eivät ole parhaita paperilla. Parhaista parhaimmat johtajat ovat loistavia oman toimintansa ja tekemisensä ansiosta.

Vaikka sanotaakin, että yritystoiminnassaa vain tulokset puhuvat puolestaan ja ne ovat kaikki kaikessa, hyvän johtajan tulokset ja ominaisuudet johtajana eivät välttämättä ole kuitenkaan juuri sitä mitä odotit.

Kehitä jokaista työntekijää. Voi luonnollisesti ajatella, että tulokset ensin ja tekijät vasta sitten, mutta hyvän johtamisen kulmasta tarkasteltuna tulos syntyy tekijöidensä summana, joten työntekijöiden kyvykkyyksien kehittäminen on kuin laittaisi rahaa pankiin.

Hoida ongelmat välittömästi. Älä kuvittele, että ongelmat lakkaavat olemasta odottamalla tai, että ne lakaistaan maton alle. Ongelmilla on huono tapa tulla esiin juuri silloin kun niitä vähiten odottaa. Hoida ongelmat heti ja tiimin tekijöiden moraalikin säilyy kohdallaan.

Pelasta huonoin työntekijäsi. Muista klisee, ketju on yhtä vahva, kuin sen huonoin lenkki. Investoi aikaasi ja tarmoa heikoimman lenkin kehittämiseen ennenkuin annat periksi. Tutkittu fakta kertoo, että tämänkaltaisen toiminnan vaikutus kokonaismotivaatioon on tähtitieteellinen.

Palvele ensin muita älä itseäsi. Kun toimit säännönmukaisesti siten, että työntekijäsi ovat tärkeämpiä, kuin sinä itse, ja kun et pyydä heitä tekemään mitään mitä et itse tekisi, kaikki tietävät kuinka tärkeä sinä heille olet. Nykypäivän tilannejohtaminen ja muutoksen johtaminen vaatii edessä näkyvää auktorisointia, huomisen transformaationaalinen johtaminen on eilisen edestäjohtamista, erityisesti xyz-sukupolville.

Muista aina mistä olet lähtöisin. Varaa aina aikaa niille, jotka haluavat keskustella kanssasi. Tunnustettu ja kliseinenkin tosiasia on se, että kaikki ne jotka kohtaat matkallasi menestykseen odottavat sitä, kun tipahdat jalustaltasi. Mitä korkeammalle nouset sen enemmän puheilla ja teoilla on merkitystä ja sen tarkempana niiden kanssa kannattaa olla.

- How Great Bosses Motivate Employees, Jeff Hayden, Inc.com -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.