Siirry pääsisältöön

Tähtää maaliin

Käännä katse kohti tavoitettasi, älä pois päin siitä. Jos autoa ajaessa katsoo poispäin tiestä, sitähän päätyy ohjaamaan sivuun omalta kaistaltaan tai pahimmassa tapauksessa sitä päätyy metsään, eikö?

Eli jos siirrät katseesi pois tiestä, saatat aiheuttaa vahinkoa. Sama pätee elämässä, jos siirrät fokuksen pois tavoitteistasi ajaudut mitä todennäköisimmin sivuraiteille, tai kokonaan väärään suuntaan. Pysy hereillä.

Pidä katse tiessä ja molemmat kädet ratissa, varo muita, pysy hereillä ja tähtää maaliin.

-Heather Frey-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.