Siirry pääsisältöön

Intohimona LinkedIn #1

Haydn Shaughnessy kirjoittaa uusimmassa artikkelissaan uuden LinkedIn'n mahdollisuuksien valjastamisesta omaan käyttöön. Hänen mielestään palvelee yhtä aikaa sekä myynnin että rekrytoinnin tarpeita, ja loppu on kiinni jokaisesta itsestään.

Jos LinkedIn ei ole käytössä aktiivisena liidien, prospektien tai uusien kandidaattien kanavana Haydn'n #2 pointista ei ole juurikaan hyötyä, joten keskitytään vain hänen kohtiinsa #1 ja #3.

#1 Profiilisi ei saa kertoa vain työstäsi, vaan sen on kerrottava intohimoistasi.
LinkedIn kerää enenevässä määrin uusia jäseniä ja verkostoitujia. Tähän on yhtenä syynä se, että yhä useampi on tottunut sosiaaliseen verkottumiseen netissä. Toisaalta tähän voi hyvin olla syynä myös se, että sekä myyjät että rekrytoijat muodostavat useasti isomman verkoston osia.

#2 Tee profiilistasi enemmän kuin vain tavallinen CV:si. 
Luo itsellesi profiili joka kertoo siitä mitä sinä olet, ja siitä mikä sinua oikeasti kiinnostaa. Me kaikki etsimme kaltaisiamme, eli ihmisiä joiden kanssa voimme tulla toimeen ja joista voimme tykätä. Tällaisten ihmisten löytäminen on helpompaa, jos heidän kanssaan jakaa yhteisiä intohimoja.

Niin ja muista käyttää profiilissasi mieluummin ensimmäistä persoonaa ja keskustelevaa sävyä. Se toimii.

How To Empower Yourself on The New LinkedIn -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.