Siirry pääsisältöön

Nokia Lumian soittoäänet

Nokian Lumia -matkapuhelimessa omien soittoäänien käyttäminen, (ts. mp3-biisien) ei ole aivan yksinkertaista, jossei myöskään mutkatonta, sillä puhelin ei tue suoraan mp3-biisejä soittoääninä.

Kappaleet on ensinnäkin lyhennettävä maksimissaan 39 sekunnin pituisiksi ja niiden tyylilajiksi on vaihdettava ringtone. Kysymys onkin sitten siitä, että miten tämä tehdään mahdollisimman yksinkertaisesti, tässä pikaohje:

Vaihe 1
  1. Hae Youtubesta kaipaamasi kappale.
  2. Avaa kappale Lataayoutube-palvelussa.
  3. Klikkaa Näytä laajennetut valinnat -painiketta
  4. Valitse Formaatti-pudotusvalikosta Pelkkä ääni / MP3
  5. Leikkaa kappale max. 39 sekunnin pituiseksi Leikkaa-kohdan palloja siirtämällä
  6. Lataa kappale koneellesi ja uudelleennimeä se mieleiseksesi ilman välilyöntejä ja ääkkösiä
Vaihe 2

Avaa Zune ja liitä puhelin tietokoneeseen, lisää soittoäänikappale (-et) soittolistalle. Klikkaa biisiä oikealla painikkeella, valitse Muokkaa, kirjoita biisin tyyliksi ringtone ja klikkaa Ok. Synkronoi kappale puhelimeen, irroita puhelin ja avaa Asetukset > Soittoäänet ja selaa kappaleluettelon alkupäähän ja valitse uusi soittoääni käyttöön.

Kommentit

  1. Huomiona se, että biisin tyylilajin muokkaaminen siis on helpointa "esittäjät" -näkymässä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kuulisin mielelläni, jos sinulla heräsi jotain ajatuksia tähän juttuun liittyen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.