Siirry pääsisältöön

Saavuta tavoitteet

Voit saavuttaa tavoitteet lähes sataprosenttisen varmasti, jos käytät apuna ja ohjenuorana näitä seitsemää porrasta:


  1. Ole realisti tavoitteissa
  2. Muista asetetut tavoitteet
  3. Anna tavoitteille aikataulu
  4. Sijoita aikaa ja rahaa tavoitteisiin
  5. Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä
  6. Tee jotain tavoitteiden eteen jokaikinen päivä
  7. Jatka työtä tavoitteiden eteen kunnes ne saavutetaan

Voit saavuttaa tavoitteesi + takuulla!

- You can get your goals - guaranteed!, Chris Widener -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.