Siirry pääsisältöön

Muuta elämäsi

Saamme elämässämme kaiken sen mitä sille annamme. Voimme itse omalla toiminnallamme, ajatuksillamme ja asenteellamme vaikuttaa siihen saavutammeko menestystä ja yltäkylläisyyttä.

Jokainen ajatus ja jokainen tunne, joka kulkee lävitsemme, vaikuttaa tulevaisuuteemme. Tunnet positiivisia ja hyviä ajatuksia, saat elämältä hyvää asioita. Ajattele tummia ja negatiivisia asioita ja koet puutetta ja päänsärkyä. Niin varmasti, kuin meillä kaikilla on ajatuksia ja tunteita, niin yhtä varmasti vetovoiman lain takia negatiivisuus luo negatiivisuutta ja positiivisuus luo hyvä asioita.

Muuta ajatteluasi ja tunteitasi, muutat koko elämäsi!

- The Power, Rhonda Byrne -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.