Siirry pääsisältöön

Johtaja menestyy

Johtajuuden kehittäminen on tärkeätä, ja tästä viiden kohdan prosessista voi olla korvaamatonta apua...

1. Opeta johtajuutta ja opettele johtajuutta. Johtajuuden elementtejä voi oppia. Jatkuva johtajuuden  kehittäminen vahvistaa henkilöiden itsensä osaamista ja se viestittää samalla, että johtajuudella on erityistä merkitystä organisaatiolle.

2. Mittaa johtajuutta. Hyvä johtajuus on näkyvää, tunnistettavaa ja kouriintuntuvaa, kuten myös sen puute. Yhdistelemällä laadullista ja määrällistä mittausta voidaan muodostaa johtajuuden kokonaiskuvaa.

3. Arvioi johtajuutta. Arviointi tarkoittaa käytännössä arvon määritystä mitattujen asioiden pohjalta.

4. Palkitse johtajuudesta. Hyvästä johtajuudesta, erityisesti arvioinnin kautta todennetusta johtajuudesta pitää palkita. Kaikki eivät saa kiitettävää arvosanaa automaattisesti, joten paremmat palkitaan paremmin.

5. Valmenna johtajuutta. Tämä toimii kaikkien kanssa. Johtajuus ei ole vain johtajien vaan kaikkien velvollisuus.

Hyvää johtajuutta voi edistää tarjoamalla paremmille johtajille parempia etenemisen mahdollisuuksia, ja heikommille kehittymisen mahdollisuuksia. Tue, kannusta, kouluta - jos et onnistu, ohjaa heidät kilpailijalle töihin...

Johtajuus erottaa usein yritykset toisistaan, ja se määrittää menestyjän.

-Richard Hadden ja Bill Calette-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.