Siirry pääsisältöön

Johtaja menestyy

Johtajuuden kehittäminen on tärkeätä, ja tästä viiden kohdan prosessista voi olla korvaamatonta apua...

1. Opeta johtajuutta ja opettele johtajuutta. Johtajuuden elementtejä voi oppia. Jatkuva johtajuuden  kehittäminen vahvistaa henkilöiden itsensä osaamista ja se viestittää samalla, että johtajuudella on erityistä merkitystä organisaatiolle.

2. Mittaa johtajuutta. Hyvä johtajuus on näkyvää, tunnistettavaa ja kouriintuntuvaa, kuten myös sen puute. Yhdistelemällä laadullista ja määrällistä mittausta voidaan muodostaa johtajuuden kokonaiskuvaa.

3. Arvioi johtajuutta. Arviointi tarkoittaa käytännössä arvon määritystä mitattujen asioiden pohjalta.

4. Palkitse johtajuudesta. Hyvästä johtajuudesta, erityisesti arvioinnin kautta todennetusta johtajuudesta pitää palkita. Kaikki eivät saa kiitettävää arvosanaa automaattisesti, joten paremmat palkitaan paremmin.

5. Valmenna johtajuutta. Tämä toimii kaikkien kanssa. Johtajuus ei ole vain johtajien vaan kaikkien velvollisuus.

Hyvää johtajuutta voi edistää tarjoamalla paremmille johtajille parempia etenemisen mahdollisuuksia, ja heikommille kehittymisen mahdollisuuksia. Tue, kannusta, kouluta - jos et onnistu, ohjaa heidät kilpailijalle töihin...

Johtajuus erottaa usein yritykset toisistaan, ja se määrittää menestyjän.

-Richard Hadden ja Bill Calette-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.