Siirry pääsisältöön

Chris on hyvä äijä

Chris Brogan on hyvä ja fiksu kaveri. Tämän voi varmaan vahvistaa suurimmalta osalta niistä, jotka yhtään seuraavat mitä maailman sosiaalisessa mediassa tapahtuu.

Sain Chrisiltä luvan kääntää hänen uutiskirjettään suomeksi, joten ainakin kuukausi kokeillaan, ja sitten katsotaan mitä tapahtuu jatkossa. Uutiskirje tulee keskiviikkoisin, yritän saada kirjeen käännettyä aina saman viikon kuluessa. Ehkäpä aatokset tulevat suomenkielellä helpommin luettavaksi ja omaksutavaksi, itselleni, ja ehkäpä joku muukin innostuu.

Minä olen innostunut. Chris on hyvä äijä! Chris rokkaa :-)

Hyvää räppiä eri aiheista >>> Shhh! The Secret ShowKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.