Siirry pääsisältöön

Chris on hyvä äijä

Chris Brogan on hyvä ja fiksu kaveri. Tämän voi varmaan vahvistaa suurimmalta osalta niistä, jotka yhtään seuraavat mitä maailman sosiaalisessa mediassa tapahtuu.

Sain Chrisiltä luvan kääntää hänen uutiskirjettään suomeksi, joten ainakin kuukausi kokeillaan, ja sitten katsotaan mitä tapahtuu jatkossa. Uutiskirje tulee keskiviikkoisin, yritän saada kirjeen käännettyä aina saman viikon kuluessa. Ehkäpä aatokset tulevat suomenkielellä helpommin luettavaksi ja omaksutavaksi, itselleni, ja ehkäpä joku muukin innostuu.

Minä olen innostunut. Chris on hyvä äijä! Chris rokkaa :-)

Hyvää räppiä eri aiheista >>> Shhh! The Secret ShowKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.