Siirry pääsisältöön

Saavuta Flow

Kun on mahdollisuus vaikuttaa ja luoda uutta, syntyy henkinen omistajuus ja projekteihin voi panostaa "satakymmenen lasissa".

Flow vie kaiken huomion. Flow vahvistaa itsetuntoa ja tuottaa voimakasta mielihyvää. Tekemisellä on selkeä tavoite ja tekeminen on sopivan vaativaa. Hallinta ja onnistuminen luovat onnellisuutta.

1. Rauhoita työympäristösi mahdollisimman hyvin.
2. Älä stressaa, vaan luota, että asiat järjestyvät.
3. Aloita tekeminen jostakin päästä asioita.
4. Palastele työ ja syö pala kerrallaan.
5. Pidä tauko, tee jotain muuta.
6. Kehu itseäsi onnistuessasi.
7. Tunne onnistumiset!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.