Siirry pääsisältöön

Kirkasta projektin tavoitteet


Tehtäväluetteloinnissa ja aikataulutuksessa huomioidaan riskien- ja muutoshallinnan tehtävät ja suunnittelussa hyödynnetään projektiryhmää ja sen ulkopuolisia asiantuntijoita aktiivisesti.

 Jokaiselle tehtävälle ja tehtäväkokonaisuudelle nimetään vastuullinen henkilö.

Aikataulutuksessa pyritään mahdollisimman aikaiseen aloitusajankohtaan, jotta auditoinneille, katselmoinneille ja hyväksymisille varataan riittävästi aikaa. Projektin tehtävät laaditaan niin, että ne muodostavat projektin välitavoitteet ja niiden suorittaminen ja saavuttaminen täyttävät projektin vaiheittaiset hyväksymiskriteerit.

Projektit aloitetaan tavoitteiden kirkastamisella ja päätetään saavuttamisesta kertomalla. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.