Siirry pääsisältöön

Johtajan työkalupakki

Yrityksille maksetaan vaurauden luomisesta. Yrityksiä pitää johtaa vaurautta luovina organisaatioina. Organisaatio lisää arvoa ja luo vaurautta.

Diagnostiset työkalut, perustieto, tieto tuottavuudesta ja osaamisesta, sekä niukkojen resurssien kohdentamisesta muodostavat liiketoiminnan johtajan työkalupakin.

Johtaja tarvitsee tietoa kaikkien tuotannontekijöiden tuottavuudesta. Nämä neljä työkalua kertovat nykyisestä liiketoiminnasta, eli ne valaisevat taktiikkaa ja antavat suuntaviivoja. Strategia valaisee tulevan tekemisen taktiikkaa ja suuntaviivoja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.