Siirry pääsisältöön

Käytä SMART-kriteeristöä


Hyvän projektin tavoitteiden pitäisi olla mahdollisimman helposti mitattavissa ja todennettavissa, tulosorientoituneita ja yksiselitteisiä, haastavia ja motivoivia, sekä ennen kaikkea realistisia.

Laadukkaalle tavoitteelle voidaan asettaa SMART-kriteeristö:
·         Specific, eli kaikki ymmärtävät tavoitteen samalla tavalla
·         Measurable, eli edistymistä ja valmistumista voidaan mitata
·         Attainable, eli tavoitteet ovat saavutettavissa
·         Realistic, eli budjetti ja resursointi on varmistettu
·         Time-limited, eli aikataulutettu ja aikaan sidottu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.