Siirry pääsisältöön

Asiakkaan näkökulma projekteihin


Projektin tavoitteen määrittelyssä on aina painotettava asiakkaan näkökulmaa. 

Asiakas pyritään ottamaan mukaan ja osallistamaan projektin suunnitteluun mahdollisuuksien mukaan. Suunnittelutyössä kannattaa käyttää keskeisinä työkaluina hyödyksi työpajoja, ideariihiä ja muita yhteistyöhön aktivoivia menetelmiä.

Parhaimpien käytäntöjen mukaisesti suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota projektin rajaamiseen. Sillä onnistunut rajaaminen parantaa onnistumisen edellytyksiä ja ehkäisee tarpeettomia epäselvyyksiä ja erimielisyyksiä työn edetessä.

Mitä kovempi kiire toteutuksella on ja mitä tärkeämpiä tulokset ovat toiminnalle sen enemmän kannattaa kiinittää huomiota rajaukseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.