Siirry pääsisältöön

Asiakkaan näkökulma projekteihin


Projektin tavoitteen määrittelyssä on aina painotettava asiakkaan näkökulmaa. 

Asiakas pyritään ottamaan mukaan ja osallistamaan projektin suunnitteluun mahdollisuuksien mukaan. Suunnittelutyössä kannattaa käyttää keskeisinä työkaluina hyödyksi työpajoja, ideariihiä ja muita yhteistyöhön aktivoivia menetelmiä.

Parhaimpien käytäntöjen mukaisesti suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota projektin rajaamiseen. Sillä onnistunut rajaaminen parantaa onnistumisen edellytyksiä ja ehkäisee tarpeettomia epäselvyyksiä ja erimielisyyksiä työn edetessä.

Mitä kovempi kiire toteutuksella on ja mitä tärkeämpiä tulokset ovat toiminnalle sen enemmän kannattaa kiinittää huomiota rajaukseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.