Siirry pääsisältöön

Johtamista alhaalta ylöspäin

Tuntematon munkki ajatteli, maailman muuttamisesta että se on vaikeaa. Kokemus opetti hänelle, että kaikki muutos lähtee itsestä. Helpoin asia jota voi muuttaa on itse. Muutos vaikuttaa ympäristöön. Ympäristön muutos vaikuttaa sen ympäristöön.

Johtaminen tapahtuu useilla eri tasoilla, yksilötasolla, tiimeissä, organisaatiossa ja yhteiskunnassa. Johtajuutta on hyvä tarkastella sen kaikista eri kulmista ja tasoilta.

Johtajuus on niin tärkeätä, että sitä ei voi jättää vain johtajien varaan. Johtaminen on yhteistoimintaa. Se täytyy toteuttaa yhdessä, aloittaen itsestämme, vastuuta kantaen, oppimalla muilta, ja opettaen edelleen.

Abraham Maslow sanoi, "sellaisesta henkilöstä, johon valistunut johtajuus on aidosti vaikuttanut pitäisi tulla parempi puoliso ja vanhempi, samoin kuin parempi kansalainen kaiken kaikkiaan.

Älykäs johtajuus yhdistää länsimaisen käytännöllisyyden, pohjoisen järkiperäisyyden, idän kokonaisvaltaisuuden ja etelän ihmisläheisyyden - uusi johtajuus on fyysistä, rationaalista, emotionaalista ja henkistä älykkyyttä.

Älykäs johtajuus on mahdollisuus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.