Siirry pääsisältöön

Yksinkertainen johtamisjärjestelmä

Johtajuuden on rakennettava turvallisuus ja pysyvyys perustehtävän ja arvojen varaan. Muutos rakennetaan näiden ympärille. Johtajuus on yhteisen pysyvän merkityksen etsimistä ja löytämistä ja muutoksessa elämistä.

Johdon on pystyttävä rakentamaan yksinkertainen, läpinäkyvä ja ymmärrettävä johtamisjärjestelmä. Kun johtamisjärjestelmä on kiteytetty ja sisäistetty se on pystyttävä kommunikoimaan henkilöstölle.

Organisaation menestys riippuu hyvästä yhteistoiminnasta ja yhteisymmärryksestä. Menestyvä organisaatio on toisiaan ymmärtävien tiimien ja tiimin johtajien verkosto, jossa tehokkaat prosessit ja motivoituneet henkilöt mahdollistavat menestyksen syntymisen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.