Siirry pääsisältöön

Työ jolla on tarkoitus on tärkeä

Frederick Herzberg osoitti 1959 julkaistussa "The Motivation to Work" -kirjassaan, että raha ei ole riittävä kannustin suorituksiin. Tyytyväisyys rahaan ei nosta motivaatiota samassa suhteessa kuin tyytymättömyys rahaan laskee sitä.

Nykyaikaisessa johtamisessa suoritusten motivoinnin kehittämiseen voidaan etsiä työkaluja vapaaehtoisten organisaatioiden toiminnasta. Vapaaehtoisille työntekijöille yhteisiä motivaattoreita ovat: työn tekemisen tyydytys, haasteellisuus, tehtävälähtöisyys, koulutukselliisuus ja tulosten konkretisoituminen.

Ihmisiä ei johdeta, tehtävä ohjaa ihmisiä, tavoitteena on saada jokaisen ihmisen eritysvahvuudet ja taidot tuottavaan käyttöön.

Tulevaisuudessa johtaminen on enemmän suorituksiin suostuttelemista, kuin niihin määräämistä - mitä hän haluaa, mitkä ovat hänen arvonsa ja päämäärät, minkälaisia tuloksia ja hyötyjä hän haluaa - Moderni johtaminen on markkinointia ja markkinointihan on myyntiä, tai päivastoin;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.