Siirry pääsisältöön

Projektin onnistumisen periaatteet


Hyvä projektijohtamisen prosessi on iteratiivinen, joustava, mitattava ja vastuullinen. 

Projektityön lähtökohtana on kolme keskeistä periaatetta: lopputuloskeskeisyys, riskipainotteisuus ja selkeät vastuut. 

Menestysprojektin tunnusmerkkeinä voidaan ajatella hyvää vuorovaikutusta asiakkaan ja toimittajan välillä, nopeata muutoshallintaa, johdon osallistumista, hyvää henkilökemiaa ja onnistunutta kommunikaatiota.  Tämän lisäksi johto ja muut sidosryhmät ovat tyytyväisiä lopputulokseen. 

Tavoitellut toiminnalliset hyödyt saavutetaan. Projektitiimi kehittyy, saa arvostusta ja tuntee onnistuneensa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.