Siirry pääsisältöön

Unelma johtajuudesta

Jokainen organisaatio tarvitsee toimintaa ohjaavan ja aikaan sidotun vision. Kaiken johtamisen lähtökohta on unelmat. Vision on oltava voimaksa, vaikuttava, yksinkertainen ja selkeä. Siihen liittyy tunteita, toiveita ja unelmia. Se kertoo mihin olemme menossa, ja se saa meidät lähtemään liikkeelle.

Visiojohtaminen vaatii näkemystä ja rohkeutta. On osattava katsoa riittävän pitkälle tulevaisuuteen ja valittava mahdollisista suunnista se johon uskoo eniten. Tulevaisuutta ei ole, tulevaisuutta ei luoda, se tahdotaan.

Tulevaisuuden organisaatiossa visiointi on jatkuva strateginen ajatteluprosessi, joka on osa jokapäiväistä toimintaa. Visio luo viitekehyksen, josta käsin tapahtumia tulkitaan. Strategia antaa kiintopisteen, keinon valintojen tekemiseen.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja kaikkiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.