Siirry pääsisältöön

Unelma johtajuudesta

Jokainen organisaatio tarvitsee toimintaa ohjaavan ja aikaan sidotun vision. Kaiken johtamisen lähtökohta on unelmat. Vision on oltava voimaksa, vaikuttava, yksinkertainen ja selkeä. Siihen liittyy tunteita, toiveita ja unelmia. Se kertoo mihin olemme menossa, ja se saa meidät lähtemään liikkeelle.

Visiojohtaminen vaatii näkemystä ja rohkeutta. On osattava katsoa riittävän pitkälle tulevaisuuteen ja valittava mahdollisista suunnista se johon uskoo eniten. Tulevaisuutta ei ole, tulevaisuutta ei luoda, se tahdotaan.

Tulevaisuuden organisaatiossa visiointi on jatkuva strateginen ajatteluprosessi, joka on osa jokapäiväistä toimintaa. Visio luo viitekehyksen, josta käsin tapahtumia tulkitaan. Strategia antaa kiintopisteen, keinon valintojen tekemiseen.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja kaikkiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.