Siirry pääsisältöön

Älä anna periksi

Työ tulee täyttämään suuren osan elämästäsi. Ainoa tapa, jolla voit olla aidosti tyytyväinen on se, että teet sitä työtä mistä eniten pidät. Ja ainoa tapa pitää työstään eniten, on rakastaa sitä mitä teet.

Jos et ole löytänyt kutsumustasi vielä, jatka etsimistä. Älä anna periksi.

Aivan samalla tavalla, kuin kaikissa muissakin sydämmen asioissa, tiedät kyllä, kun löydät sen. Ja kuten kaikissa hienoissa suhteissa, työ ja asiat kehittyvät paremmiksi vuosien kuluessa. Jatka etsimistä, kunnes löydät sen.

Älä anna periksi.

-Steve Jobs-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.