Siirry pääsisältöön

Kasvata myyntiä nopeasti

Uuden mallin ytimessä on ajatus, älä pitsaa, keskustele! Myynnin nopean kasvattamisen taustalla on ajatus yhteensopivuudesta, joka johtaa väistämättä kauppaan, ilman myymistä.

Tärkeintä on selvittää sopivatko asiakkaan ongelmat ratkaisuun.Älä koskaan jahtaa prospekteja, keskity selvittämään onko yhteensopivuutta.

Yleensä kaupan menettäminen on myyntiprosessin alku. Kun asiakasehdokkaat esittävät vastalauseita, ne kannattaa validoida, jotta aito keskustelu voi jatkua.

Piilotettu myyntipaine aiheuttaa vastustusta. Poista paine, poistat vastustuksen. Älä puolustele itseäsi tai ratkaisuasi, sillä tämä luo vastustusta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.