Siirry pääsisältöön

Flow on nautinto

Positiiviset tunteet. asenne yhdessä totaalisen läsnäolon kanssa ja syvä työn merkityksen kokeminen ovat olennaisia asioita virtauskokemuksen syntymisessä. Hyvällä itsensä johtamisella on mahdollista tehdä itsestään mestari, joka nauttii tekemsiestään, oli se sitten mitä tahansa.

1. Tiedä mitä haluat: määrittele itsellesi haasteelliset ja selkeät tavoitteet
2. Kehitä jatkuvasti osaamistasi: riittävä osaaminen on pakollista
3. Kerää jatkuvaa palautetta suorituksistasi ja kehity
4. Keskity tekemiseen, älä lopputulokseen
5. Unohda itsesi ja antaudu prosessille
6. Anna tekemisen viedä mukanaan
7. Seuraa miten etenemistäsi.

Virtaustila, tai Flow joka kestää lyhyen tai pidemmän ajan, on nautinto siinä olijalle.

-SL:ÄIJ:232-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.