Siirry pääsisältöön

Ketterästi haluttava kokonaisuus

Empiirinen prosessiohjaus on luonnollinen tapa toimia silloin, kun prosessin sisäinen variaatio on merkittävää.

Käytännön tasolla empiirinen prosessiohjaus liitetään useasti Scrum- ja ketteriin projektityömenetelmiin, jolloin sanahirviö toimii luonnollisen toimintatavan synonyyminä. Luonnollisten toiminta- ja työtapojen mukaisesti tehtyä työtä arvioidaan usein ja työtapaa mukautetaan saadun palautteen mukaan.

"Joukko ihmisiä aloittaa tekemisen yhteisen vision saavuttamiseksi. Toiminta rakennetaan ydinajatuksen ympärille. Ajan kuluessa perusajatuksen ympärille lisätään uusia osia. Yhteisen toiminnan tulokset alistetaan ulkopuoliselle arvottamiselle. Arvostamisen pohjalta toimintaa kehitetään edelleen, tai se lopetetaan."

Ketterät menetelmät, Scrum ja ketterä projektityö ovat pohjimmiltaan hyvin luonnollista toimintaa.

Toisaalta ne luovat yksinkertaisen toiminnan monimutkaistetun ajattelun ja toiminnan viitekehyksen, jonka avulla luonnolliset toimintatavat on kaupallistettu tietylle kohderyhmälle haluttavammaksi ja ostettavammaksi kokonaisuudeksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.